Wi-Fi реклама для малого бізнесу є універсальним та ефективним інструментом комунікації з клієнтами. Платформа Conectiko дозволяє інформувати клієнта та виявляти його ставлення до компанії. Кав’ярня, ігрова зона, тренажерний зал — у будь-якій сфері діяльності Wi-Fi реклама для малого бізнесу сприяє зближенню компанії та клієнта.

Ви зможете інформувати клієнта в будь-який заданий час:

  • про знижки та акції, вигідні пропозиції та старт розпродажів;
  • про надходження нового товару та новинки послуг;
  • привітати зі святами, днем ​​народження, іменинами;
  • пропонувати взяти участь у розіграшах.

Поряд з цим, Wi-Fi реклама для бізнесу допоможе зібрати думки клієнтів про заклад або обслуговування в ньому. Ви зможете дізнатися думку ваших відвідувачів про майбутні нововведення без необхідності збирати фокус-групи. Вам допоможуть такі інструменти Conectiko:

  • соцопитування (вибір одного з кількох варіантів);
  • оцінка закладу чи окремих його послуг (оцінка від 1 до 5);
  • відгуки у соцмережах (написання відгуку для публікації у соцмережах).

Механізм роботи Wi-Fi реклами можна наочно продемонструвати з прикладу популярного напрямку бізнесу — кав’ярні.

Уявіть, що у вас є затишний заклад у стилі “хюгге”, який знаходиться біля великого університету. Не дивно, що цільова аудиторія кав’ярні — студенти. У такому разі продумана і вчасно показана реклама при підключенні до Wi-Fi допоможе збільшити потік клієнтів за допомогою акційних пропозицій для студентів, наприклад:


«Гризеш граніт науки, студент? Зроби паузу і насолодись чашкою натуральної кави. Зі студентським — будь-яка кава зі знижкою 25%!»

Залежно від специфіки компанії та запитів цільової аудиторії, команда Conectiko підбере найбільш ефективний формат розміщення. Ви зможете краще зрозуміти потреби клієнта та за рахунок цього удосконалити бізнес-модель. Ви ще не з нами?