Моніторинг мережі Wi-Fi легко та зручно вести за допомогою платформи Conectiko. Платформа дозволяє у віддаленому режимі відстежувати та аналізувати основні показники працездатності бездротової мережі:

  • доступність Wi-Fi точок доступу;
  • кількість підключень за певний період;
  • кількість успішних доступів до Інтернету; 
  • використаний трафік;
  • середній час сесії.

Це основні дані які регулярно оновлюються, які ви можете моніторити та вивчати 24/7 в особистому кабінеті платформи.


Моніторинг Wi-Fi здійснюється за трьома рівнями:

Перший рівень. Найпростіший у ланцюжку, і проводить перевірку мережевої доступності обладнання (ping). Він може сказати: є підключення до точки доступу або воно відсутнє. 

Другий рівень. Цей рівень може отримувати докладнішу інформацію з Wi-Fi точок доступу. Наприклад, статистику про кількість активних користувачів на локації, дані щодо трафіку, навантаження на процесор та інше. 

Третій рівень. Найінформативніший із перерахованих, здатний аналізувати поведінку кожної з точок. Наприклад, демонструвати різницю між кількістю підключення в один і той же день тижня, але в різні місяці. 

Якщо під час моніторингу Wi-Fi виявлено аномальні перепади, система попереджає про це — це дозволяє усунути неполадки вчасно. Щоб ви дійсно у будь-який час дня були впевнені у працездатності бездротової мережі, Conectiko забезпечує автоматичне розсилання повідомлень на e-mail або у Telegram у разі несправностей.

Саме так платформа Conectiko забезпечує працездатність мережі – за допомогою трирівневої моделі та своєчасних повідомлень у разі проблеми. На відміну від наших конкурентів у сфері Wi-Fi маркетингу, які, переважно, надають послуги моніторингу по одному з двох перших рівнів.

Платформа для вай-фай моніторингу Conectiko дозволяє підтримувати злагоджене функціонування Wi-Fi мережі – і жоден клієнт не залишиться без доступу до Інтернету у стінах вашого закладу.