Платформа для зв’язку з клієнтами Conectiko дозволяє спілкуватися з відвідувачами закладу або магазину під час їх підключення до гостьового Wi-Fi.

За даними дослідження RedPointGlobal та Harris Poll, 63% покупців очікують від брендів та компаній персоналізованої реклами та інформації, яка може їх зацікавити. А також 50% респондентів відповіли, що коли бренди та компанії відправляють унікальні пропозиції, то вони визнають індивідуальність кожного покупця. У дослідженнях взяли участь 3000 американців і 500 маркетологів зі США, Канади та Великобританії.

Глобалізація не змусила себе чекати – українські споживачі аналогічно віддають перевагу персоналізованій комунікації між клієнтом та брендом/компанією. Наприклад, у випадку з українським рітейлом досвід походу в магазин поступово трансформується в соціальний досвід. Екосистема технологій ТРЦ та мереж супермаркетів змінюється:

  • торгові майданчики перетворюються на місце для комфортного проведення часу з відповідним мерчендайзингом та обслуговуванням; 
  • система лояльності стає не так інструментом для економії, скільки обов’язковим атрибутом у взаємодії з відвідувачами;
  • конкуренція між точками рітейлу стрімко зростає, тому перед людьми відкривається широкий вибір варіантів – і в такому разі лідирують бізнесу, які не бояться змін і діють негайно.

Додатковою платформою для зв’язку з клієнтом може стати Conectiko – маркетинговий інструмент для персоналізованої комунікації з відвідувачами, який допоможе підвищити рівень лояльності та залучити клієнта до життя бренду.

Розглянемо взаємодію мережі супермаркетів та відвідувачів на тому ж прикладі з рітейлом. Платформа Conectiko збирає контактні дані людей при їх авторизації на гостьовому Wi-Fi та формує звіти про рівень відвідуваності. Наприклад, ми працюємо із сегментом клієнтів, які є постійними відвідувачами мережі. Справедливо припустити, що ці люди або живуть, або працюють неподалік супермаркету. За логікою речей, сегмент цих відвідувачів орієнтується на продукти першої необхідності, такі як молочна продукція, хлібобулочні вироби, овочі, фрукти тощо за списком, а не ситуативні покупки. Таким чином, ми виявили рівень персоналізації та можемо підібрати відповідний tone of voice для інформаційного повідомлення цього сегменту. Як варіант, може вийде повідомлення для розсилки цій групі відвідувачів:


«Нарешті дочекалися тепла! Вигідні пропозиції на сезонні продукти, овочі та фрукти власного виробництва до кінця місяця. Все, що ми робимо – для вас :)»

Персоналізація робить елементарне, але дуже важливе – проявляє увагу та турботу до відвідувачів. Платформа для зв’язку з клієнтами Conectiko дозволить вашому бізнесу «заговорити» з клієнтами їхньою мовою. При цьому, особистий кабінет дозволить вам дізнатися більше про портрет цільової аудиторії, в два кліки запускати рекламні кампанії та ефективно створювати тригерні розсилки.