Ідентифікація користувачів Wi-Fi — це автоматичне розпізнавання клієнтів, які раніше підключилися до бездротової мережі.

Основне завдання послуги Wi-Fi ідентифікації – сегментувати клієнтів за групами, і надалі до деяких із них застосовувати індивідуальний підхід.

Наприклад, привітати іменинників з Днем народження, надіслати повідомлення новим клієнтам з промокодом на першу покупку та подібні дії. Все це точно зробить WOW-ефект на відвідувачів та змусить їх відчути себе важливими для компанії.

Коли клієнт, який раніше підключився до Wi-Fi, приходить до вашого закладу, система Conectiko розпізнає його завдяки ідентифікації вай-фай. Після цього ви зможете персонально контактувати з ним через:

Крім персоналізованого спілкування з цільовою аудиторією ви отримаєте у CRM дані про візити кожного клієнта із зазначенням локації та дати.

Давайте уявимо на прикладі роботи банку. Ідентифікація Wi-Fi розпізнає VIP-клієнта, який щойно увійшов до відділення. Система Conectiko передає інформацію менеджерам банку – і за кілька секунд до гостя підходить VIP-консультант. Яскравий приклад того, як взаємодіяти з VIP-клієнтами у будь-якій сфері діяльності.

Ідентифікація Wi-Fi користувачів дозволяє компаніям підвищувати лояльність відвідувачів. А ваші клієнти готові відчути себе важливими для компанії?