Сфера обслуговування потребує постійної взаємодії з клієнтами. Такі категорії, як кафе та готелі – особливо. Ефективно проінформувати про новинки меню або сезонні знижки на проживання вам допоможе платформа Conectiko за допомогою хотспоту для кафе та готелів.

На відміну від інших альтернативних каналів комунікації з цільовою аудиторією (наприклад, банерної реклами) Wi-Fi реклама є найбільш лояльним способом спілкування між компанією та клієнтом. Користувач підключається до безкоштовної Wi-Fi мережі, а натомість залишає контактні дані або відгук.

В очікуванні ланчу в кафе або зустрічі в готельному номері більшість людей бажають провести час за серфінгом в інтернеті. Докладніше розберемося, що відбувається під час авторизації користувача, і яка у цьому вигода для бізнесу на прикладі піцерії.

Відвідувач підключився до гостьового Wi-Fi і пройшов Wi-Fi авторизацію. Він залишив номер телефону. Коли відвідувач піде з піцерії, йому на цей номер прийде SMS-повідомлення – оцініть якість обслуговування у закладі. Надалі гість може отримувати пропозиції оформити бонусну картку, взяти участь у додаткових акціях або розповісти про піцерію у своїх соцмережах в обмін на приємний бонус. Всі ці дії націлені на те, щоб утримати клієнта та підвищити його лояльність до вашого бренду.

Система налаштування рекламних банерів та клієнтських опитувальників досить гнучка. Залежно від цілей комунікації з клієнтом, ми спільними зусиллями розробимо результативну стратегію Wi-Fi маркетингу!

Хотспот для кафе та готелів дозволить:

  • отримувати зворотній зв’язок від гостей;
  • поповнювати клієнтську базу контактів за рахунок СМС- та e-mail-авторизації;
  • отримувати велике охоплення безпосередньо цільових клієнтів;
  • просувати компанію у соціальних мережах за рахунок підписок та репостів від задоволених клієнтів;
  • зміцнити лояльності постійних відвідувачів та залучити інтерес нових клієнтів за допомогою правильно налагодженої реклами, що таргетує.

Залиште конкурентів позаду – переходьте на бік Wi-Fi маркетингу.